به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی، حمیدرضا نجفی با ارایه طرح (پارکینگ مکانیزه طبقاتی) و محسن عباسی فیجانی (شرکت راشین پروتئین) با ارایه طرح کارآفرینی و ایجاد اشتغال، به عنوان کارآفرینان نمونه استان مرکزی از سوی معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور معرفی شدند.

حمیدرضا نجفی هم اکنون دانشجوی کارشناسی حرفه ای مدیریت امور فرهنگی و محسن عباسی فیجانی دانشجوی رشته کارشناسی امور اداری است که همزمان با هفته جهانی کارآفرینی از کارآفرینان برتر استانی تجلیل به عمل خواهد آمد.

در همین ارتباط مسعود شهرجردی سرپرست مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک ضمن اظهار کرد: ترویج و اشاعه مفهوم کارآفرینی، زمینه ای برای تربیت دانشجویان به ویژه فارغ التحصیلان از اهمیت بسیار برخوردار است.

وی ادامه داد: در راستای شناسایی کارآفرینان خلاق و نوآور، تجلیل از این قشر و اشاعه فرهنگ کارآفرینی بزودی برگزار خواهد شد.