به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی مستقر درنوزدهمین نمایشگاه پژوهش، فناوری و فن بازار، دانشگاه جامع علمی کاربردی با حضور جدی و اثربخش در این نمایشگاه شرکت کرده است و مورد استقبال بی نظیر پژوهشگران و دانشگاهیان قرار گرفت .

در این نمایشگاه مرکز علمی کاربردی قند کرج با محصولات (بسته بندی زیست تخریب پذیر،کنترل مانیتورینگ اتاق سرور، تصفیه فاضلاب).

مرکز آموزش علمی کاربردی شانجان (آی سودا) با محصولات ( واقعیت مجازی(vr)، لامپ ال ایی دی با بازدهی بالاتر از ۹۵ درصد، لامپ ۲۲۰ ولت، ۸ وات).

مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی تبریز با محصول تابلو نقش برجسته.

مرکز آموزش علمی کاربردی فرهنگ و هنر ۱۸ تهران با محصول تابلو سفال نقش برجسته.

مرکز آموزش علمی کاربردی فرهنگ و هنر ۴۷ تهران با محصول کفپوش اپوکسی.

مرکز آموزش علمی کاربردی علوم و فنون علامه طبرسی با محصولات ( دستگاه کاغذ خردکن صنعتی، سافت سوئیچ مخابراتی، کلبه پیش ساخته برای اسکان موقت).

مرکز آموزش علمی کاربردی تلاشگران اندیشه کاراد با محصول فیکس نمودن انگشت دست بدو نیاز به باند و چسب.

مرکز آموزش علمی کاربردی فرهنگ و هنر۱ یزد با محصول کتاب های مصور برای نابینایان و کم بینایان.

مرکز آموزش علمی کاربردی گرگان ۲ با محصول قفل ضد سرقت.

مرکز آموزش علمی کاربردی آسمان ایرانیان با محصول واقعیت مجازی هواپیمای ایرباس حضور پررنگی دارند.