به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی مستقر درنوزدهمین نمایشگاه پژوهش، فناوری و فن بازار، دانشگاه جامع علمی کاربردی با حضور جدی و اثربخش در این نمایشگاه شرکت کرده است و مورد استقبال بی نظیر پژوهشگران و دانشگاهیان قرار گرفت .

در این نمایشگاه مرکز علمی کاربردی قند کرج با محصولات (بسته بندی زیست تخریب پذیر،کنترل مانیتورینگ اتاق سرور، تصفیه فاضلاب).

مرکز آموزش علمی کاربردی شانجان (آی سودا) با محصولات ( واقعیت مجازی(vr)، لامپ ال ایی دی با بازدهی بالاتر از ۹۵ درصد، لامپ ۲۲۰ ولت، ۸ وات).

مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی تبریز با محصول تابلو نقش برجسته.

مرکز آموزش علمی کاربردی فرهنگ و هنر ۱۸ تهران با محصول تابلو سفال نقش برجسته.

مرکز آموزش علمی کاربردی فرهنگ و هنر ۴۷ تهران با محصول کفپوش اپوکسی.

مرکز آموزش علمی کاربردی علوم و فنون علامه طبرسی با محصولات ( دستگاه کاغذ خردکن صنعتی، سافت سوئیچ مخابراتی، کلبه پیش ساخته برای اسکان موقت).

مرکز آموزش علمی کاربردی تلاشگران اندیشه کاراد با محصول فیکس نمودن انگشت دست بدو نیاز به باند و چسب.

مرکز آموزش علمی کاربردی فرهنگ و هنر۱ یزد با محصول کتاب های مصور برای نابینایان و کم بینایان.

مرکز آموزش علمی کاربردی گرگان ۲ با محصول قفل ضد سرقت.

مرکز آموزش علمی کاربردی آسمان ایرانیان با محصول واقعیت مجازی هواپیمای ایرباس حضور پررنگی دارند.

ارسال دیدگاه
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های مورد نیاز علامت‌گذاری شده‌اند *