شروع ثبت نام داوطلبان دوره های کاردانی و کارشناسی (ناپیوسته) در مراکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی جامع علمی کاربردی مهرماه ۱۴۰۰

به نقل از روابط عمومی موسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاد دانشگاهی، ثبت نام داوطلبان دوره های کاردانی فنی و کاردانی حرفه ای و دوره مهندسی فناوری و کارشناسی حرفه ای (ناپیوسته) نظام آموزش مهارتی در مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی سراسر کشور با ۸۱ عنوان رشته در مقطع کاردانی و ۵۱ عنوان رشته در مقطع کارشناسی و ۵۱۹ کد رشته محل، مهرماه ۱۴۰۰ دانشجو می‌پذیرد.

علاقمندان برای آشنایی بیشتر و مطالعه دفترچه راهنما و اطلاع از رشته های تحصیلی دوره های کاردانی فنی و کاردانی حرفه ای این مراکز می توانند به سایت سازمان سنجش به آدرس  www.sanjesh.org و یا سایت دانشگاه جامع علمی کاربردی به آدرس www.uast.ac.ir  مراجعه کنند.

گفتنی است ثبت نام دوره های کاردانی فنی و کاردانی حرفه ای نظام آموزش مهارتی مهرماه ۱۴۰۰ مراکزعلمی کاربردی جهاد دانشگاهی از ۲۴ مردادماه آغاز و تا تاریخ ۳۱ مردادماه سالجاری ادامه دارد.