به گزارش روابط عمومی موسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاد دانشگاهی ، پذیرش بدون آزمون مرحله ( تکمیل ظرفیت ) در دوره های کاردانی فنی ، کاردانی حرفه ای ، مهندسی فناوری و کارشناسی حرفه ای ناپیوسته نظام آموزش مهارتی بهمن ماه سال ۱۳۹۹ در ۴۱ مرکز وابسته به این موسسه در سراسر کشور آغاز شده است .

دکترمحمد علی گودرزی رئیس این موسسه ضمن اعلام این خبر افزود داوطلبان متقاضی تحصیل در کد رشته محل های مراکز وابسته به این موسسه می توانند برای اطلاع از چگونگی ثبت نام ، مطابق برنامه زمانبندی اعلامی از سوی سازمان سنجش آموزش کشور از روز سه شنبه ۱۶ دیماه برای مقاطع کاردانی و از روز ۱۷ دیماه برای مقاطع کارشناسی به مدت یک هفته به مراکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی سراسر کشور مراجعه و ثبت نام نمایند .

لازم به ذکر است پذیرش دانشجو در این مرحله بدون آزمون بوده و صرفا بر اساس علاقمندی داوطلبان و سوابق تحصیلی آنان در ۲۹۰ کد رشته محل کاردانی ناپیوسته و ۱۹۵ کد رشته محل کارشناسی ناپیوسته صورت می پذیرد .