به گزارش روابط عمومی موسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاد دانشگاهی ثبت نام در دوره‌های بدون آزمون مهندسی فناوری و دوره کارشناسی حرفه ای (ناپیوسته) نظام آموزش مهارتی دانشگاه جامع علمی کاربردی بهمن ماه ۹۶ از روز چهارشنبه مورخ ۹۶/۱۲/۲ آغاز و تا روز چهارشنبه مورخ ۹۶/۱۲/۹ ادامه دارد.

متقاضیان ثبت نام در این دوره ها می توانند با مراجعه به سایت سازمان سنجش به آدرس www.sanjesh.org نسبت به دریافت دفترچه راهنما اقدام و پس از مطالعه دفترچه راهنمای پذیرش بهمن ماه ۹۶ در این دوره ها، ثبت‌نام کنند.

پذیرش دانشجو در هر یک از کدرشته محل‌های تحصیلی براساس معدل کل، نوع مدرک (مرتبط یا غیر مرتبط)، سهمیه‌های آزاد، شاغل، رزمندگان و ایثارگران، بومی بودن و براساس ضوابط دانشگاه جامع علمی کاربردی صورت می‌گیرد.

لازم به ذکر است دانشجویان سال آخر دوره کاردانی که حداکثر تا تاریخ ۳۰ بهمن‌ماه سال جاری موفق به اخذ مدرک کاردانی خواهند شد، مجاز به شرکت در پذیرش بهمن ماه سال ۹۶ خواهند بود.
داوطلبان پس از پایان ثبت‌نام الکترونیکی (اینترنتی) از تمامی صفحات، پرینت تهیه و نزد خود نگهداری کنند.

همچنین به داوطلبان توصیه می شود به منظور افزایش احتمال قبولی، در هنگام انتخاب کد رشته های مورد علاقه، بیشتر از یک یا دو کدرشته محل را انتخاب نمایند.