Strict Standards: Declaration of fa_IRDate::calendar() should be compatible with JDate::calendar($format, $local = false, $translate = true) in /home/cheastjd/public_html/language/fa-IR/fa-IR.localise.php on line 0

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/cheastjd/public_html/plugins/system/jdownloads/jdownloads.php on line 34

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/cheastjd/public_html/plugins/system/jdownloads/jdownloads.php on line 249

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/cheastjd/public_html/plugins/system/jdownloads/jdownloads.php on line 257

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/cheastjd/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 652

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/cheastjd/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 654

فهرست اصلی

طرح مباحث اعتقادی بصورت مناظره‌ای، منجر به طرح مسائل ذهنی دانشجویان شده است

مسئول کمیته آموزش طرح ضیافت اندیشه:

طرح مباحث اعتقادی بصورت مناظره‌ای، منجر به طرح مسائل ذهنی دانشجویان شده است

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد خراسان رضوی، حجت‌الاسلام مبشری سرپرست مرکز امام و انقلاب دانشگاه جامع علمی-کاربردی ضمن قدردانی از میزبانی جهاد دانشگاهی خراسان رضوی در طرح ضیافت اندیشه، گفت:

برای انجام شایسته طرح ضیافت اندیشه، تسهیلات و امکانات بسیاری فراهم شده است و از سوی همکاران جهاد دانشگاهی مشهد نیز میزبانی درخوری صورت گرفت. هرچند که در سال اول اجرای طرح توسط جهاددانشگاهی، طبیعتا نواقص بیشتری را می‌توان پیش‌بینی کرد اما بر خلاف انتظار، بسیار خوب انجام شد.

در بخش آموزشی طرح، دانشجویان از سه عنوان درسی انقلاب اسلامی، اخلاق اسلامی و متون اسلامی، مجاز به انتخاب دو عنوان یا چهار واحد درسی هستند که در پایان دوره به شرط گرفتن نمره قبولی، گواهی گذراندن واحدهای طی شده، برای دانشگاه مبدا صادر می‌شود.

مسئول کمیته آموزش طرح ضیافت اندیشه، به انجام شایسته مباحث فرهنگی و فوق برنامه با همکاری جهاد دانشگاهی مشهد در طرح مذکور، اشاره کرد و گفت:

با توجه به آنکه در ماه رمضان، زمینه برای پذیرش مباحث فرهنگی و مذهبی بخصوص در نسل جوان و دانشجو بیشتر است، آن را فرصت مغتنمی برای کار فرهنگی دیدیم. اما با همزمانی ماه رمضان در ایام تابستان و ضرورت تقویت بعد فرهنگی اوقات فراغت در قشر دانشجو، طرح ضیافت اندیشه از سوی نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه ها ارائه شد که در ماه رمضان ارتباط بین عالمان دین و دانشجویان نگسلد.

در این طرح که از اساتید برجسته دانشگاه‌های کشور بهره برده می‌شود، دانشجویان برای گذراندن دو واحد درسی تشویق می‌شوند. از سویی ارتباط نزدیک و چهره به چهره استاد و شاگرد و طرح مباحث اعتقادی بصورت مناظره‌ای و شکستن حریم‌های خودساخته، منجر به بیان پرسش‌هایی از سوی دانشجو می‌شود که طرح آن گاه در محیط دانشگاه مشکل است.

دانشجویان طی دو هفته زندگی و فعالیت گروهی با شرکت در نماز جماعت و فعالیت‌های فوق برنامه، صرف دسته‌ جمعی نوبت افطاری و سحری، روابط بسیار نزدیکی با یکدیگر برقرار می‌کنند.

فعالیت فوق برنامه، ورزش، کارگاه‌های سخنرانی، حلقه‌های معرفت و .. از دیگر برنامه‌های اجرا شده در حاشیه طرح است.
    وی به جاذبه زیارت حرم امام رضا(ع) در حاشیه برگزاری طرح در مشهد اشاره کرد و گفت: این مهم علیرغم فضای معنوی ایجاد شده، عملا بخشی از فرصت را از دست متولیان فرهنگی خارج می‌کند.

حجت‌الاسلام مبشری، حضور دانشجویان از اقصی نقاط کشور با فرهنگ‎ها و هنجارهای مختلف را نیز موجب مشکل شدن کار برنامه‌ریزی‌ عنوان کرد و گفت: با وجود آنکه این طرح برای اولین بار توسط جهاد دانشگاهی و میزبانی واحد خراسان رضوی انجام می‌شد، با کمترین مسائل و سختی‌ها روبرو بود؛ از حیث آموزشی هیچ مشکلی نداشتیم و تنها در مباحث فرهنگی به دلیل ضیق وقت کاستی‌هایی پیش آمد.

وی اجرای این طرح را در روزهای پایانی ماه رمضان که نیمی از آن در خارج از ماه رمضان اجرا شود را باعث برداشتن برخی از محدودیت‌ها عنوان کرد.

وی در پایان از برگزاری «همایش طریق جاوید» توسط مرکز امام و انقلاب اشاره کرد و گفت: همایش مذکور برای آشنایی بیشتر با سیره فرهنگی، سیاسی و اجتماعی امام خمینی(ره) و نخبه‌ پروری بویژه در مباحث اعتقادی دانشجویان دانشگاه‌ها، به میزبانی جهاد دانشگاهی خراسان رضوی در بهمن ماه آینده اجرا خواهد شد که پیش‌بینی می‌شود، گام موثری در روند دست‌یابی به اهداف باشد.