Strict Standards: Declaration of fa_IRDate::calendar() should be compatible with JDate::calendar($format, $local = false, $translate = true) in /home/cheastjd/public_html/language/fa-IR/fa-IR.localise.php on line 0

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/cheastjd/public_html/plugins/system/jdownloads/jdownloads.php on line 34

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/cheastjd/public_html/plugins/system/jdownloads/jdownloads.php on line 249

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/cheastjd/public_html/plugins/system/jdownloads/jdownloads.php on line 257

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/cheastjd/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 652

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/cheastjd/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 654

فهرست اصلی

ضیافت اندیشه یک ضیافت الهی و یک ضیافت فکری و معنوی است

حجت‌الاسلام و المسلمین مصطفی‌پور:

ضیافت اندیشه یک ضیافت الهی و یک ضیافت فکری و معنوی است

حجت‌الاسلام و المسلمین محمد مصطفی‌پور عضو هیئت علمی و مدیر گروه فلسفه و کلام دانشگاه خوارزمی در خصوص تفاوت اجرای برگزاری کلاسهای آموزشی در طرح ضیافت اندیشه اظهار داشت:

طرح ضیافت اندیشه به لحاظ زمان برگزاری (همزمان با ماه مبارک رمضان) می‌توان از آن با عنوان «ضیافت در ضیافت» تعبیر کرد که دانشجویان در یک ضیافت الهی و یک ضیافت فکری و معنوی شرکت می‌کنند.

وی با بیان اینکه در این طرح دانشجویان به شکل داوطلبانه و با انگیزه شرکت می‌کنند، گفت: نحوه‌ی تشکیل کلاس‌ها بصورت فشرده و هر روز برگزار می‌شود که در تثبیت مطالب به دانشجویان کمک می‌کند در صورتی که در مواقع عادی آموزشی این کلاس‌ها هفته ای یک بار برگزار می شود که این امر موجب پراکندگی مطالب در ذهن دانشجویان می‌گردد.

وی درباره تاثیر برگزاری اینگونه کلاس‌ها گفت: رسالت برگزاری کلاس‌های آموزشی با عنوان معارف این است که به شکل بخشیدن اندیشه و رفتار انسانها کمک می‌کند که این خود مقدم است بر فراگیری علم و تخصص، زیرا انسانی که به لحاظ فکر و عمل بر مبنای درست و معرفتی ساخته شده باشد می‌تواند استفاده درستی نیز از علم و دانش خود به کار ببرد.

وی همچنین تصریح کرد: طرح ضیافت اندیشه مربوط به شکل‌گیری انسانیت انسانهاست در زمانی که بحث معنویت و اخلاق در دنیا جایگاه ویژه ای پیدا کرده است و دنیای غرب نیز برای نجات خود سعی برآن دارد که به دین پناه ببرد.

وی در پایان به دانشجویان شرکت کننده در طرح ملی ضیافت اندیشه توصیه کرد تا از این فضای فرهنگی و آموزشی ایجاد شده در کنار اساتید با تجربه نهایت استفاده را ببرند و نیازهای معنوی و فرهنگی خود را برطرف کنند.

لازم به ذکر است: حجت‌الاسلام و المسلمین محمد مصطفی‌پور عضو هیئت علمی و مدیر گروه فلسفه و کلام دانشگاه خوارزمی، سابقه‌ی سی سال تدریس در دانشگاه‌های مختلف را بر عهده داشته است.

وی تهیه و تنظیم کننده تالیفات آیت‌الله جوادی آملی و همچنین دارای مقالات بسیار در حوزه‌های مختلف کلامی، فلسفی و عرفان از جمله قلمرو دخالت دین در حوزه‌های زندگی اجتماعی دین و حقوق بشر است. ایشان همچنین عضو هیئت تحریریه برخی مجلات در حوزه‌های مختلف کلامی و فلسفی و از اساتید شرکت‌کننده در طرح ملی ضیافت اندیشه است.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی طرح ملی ضیافت اندیشه