Strict Standards: Declaration of fa_IRDate::calendar() should be compatible with JDate::calendar($format, $local = false, $translate = true) in /home/cheastjd/public_html/language/fa-IR/fa-IR.localise.php on line 0

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/cheastjd/public_html/plugins/system/jdownloads/jdownloads.php on line 34

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/cheastjd/public_html/plugins/system/jdownloads/jdownloads.php on line 249

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/cheastjd/public_html/plugins/system/jdownloads/jdownloads.php on line 257

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/cheastjd/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 652

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/cheastjd/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 654
خط تولید رنگدانه‌های خوراكی به صورت صنعتی به بهره‌برداری خواهد رسید

فهرست اصلی

خط تولید رنگدانه‌های خوراكی به صورت صنعتی به بهره‌برداری خواهد رسید

رئیس جهاددانشگاهی خراسان رضوی:

امسال خط تولید رنگدانه‌های خوراكی به صورت صنعتی به بهره‌برداری خواهد رسید

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد خراسان رضوی، دکترمجید غیور مبرهن در مراسم افتتاحیه طرح ضیافت اندیشه دانشجویان برگزیده دانشگاه جامع و موسسات آموزش عالی علمی- كاربردی جهاد دانشگاهی که روز گذشته در مجتمع دكتر علی شریعتی جهاددانشگاهی خراسان رضوی برگزار شد، با بیان اینكه جهاد دانشگاهی بعد از انقلاب با دو رسالت فرهنگی و پرداختن به امور پژوهشی تشكیل شده است،‌ اظهاركرد: جهاد دانشگاهی در مقوله‌های پژوهشی كه شامل علوم پزشكی، انسانی و مهندسی است،‌ فعالیت‌هایی داشته به گونه‌ای كه در بخش علوم انسانی تنها یك پژوهشكده داشتیم كه در سال گذشته یك پژوهشكده دیگر به آن اضافه شد و در دو پژوهشكده دیگر نیز تا پایان سال جاری برنامه‌های جدید خواهیم داشت.

وی در خصوص تعداد افرادی كه دارای تحصیلات PHD و بالاتر در جهاد دانشگاهی خراسان رضوی هستند، گفت: تعداد این افراد در سال گذشته تقریبا با مقدماتی كه برای آنان آماده كردیم نزدیك به 4 برابر افزایش پیدا كرده است. در فضاهای پژوهشی نیز تقریبا 3 برابر افزایش فضا داشته‌ایم.

رییس جهاد دانشگاهی خراسان رضوی در خصوص خدمات درمانی این مركز گفت: خدمات درمانی یكی از مزایای عمده این مركز است كه ما با تعرفه دولتی خدمات بخش خصوصی را ارائه می‌دهیم و این ارائه خدمات همراه با درآمدی است كه ما می‌توانیم كار فرهنگی انجام دهیم.

دكتر غیور مبرهن در زمینه فعالیت‌های پژوهشی این مركز افزود: در زمینه پژوهشی در سال گذشته دو تا سه پروژه داشتیم كه تا پایان سال به بهره‌برداری می‌رسد؛ از جمله این پروژه‌ها می توان به تولید رنگدانه‌های خوراكی اشاره كرد كه خط تولید آن به صورت صنعتی امسال مورد بهره‌برداری قرار خواهد گرفت. همچنین از دیگر خدمات این مركز‌،‌ تولید خط پایلوت و دیگری ساخت مركز درمان سلول‌های بنیادی است كه تا پایان سال مورد بهره‌ برداری خواهد رسید.

رییس جهاددانشگاهی خراسان رضوی در خصوص خدمات آموزشی جهاد دانشگاهی خراسان رضوی افزود: در بخش آموزش، در زمینه ایجاد بستری برای تحصیلات تكمیلی گام برداشته‌ایم.

وی در خصوص فعالیت‌های فرهنگی جهاد دانشگاهی خراسان رضوی گفت: در زمینه مسایل فرهنگی كه از دغدغه‌ها و نگرانی‌های ما است، گام‌های خوبی را برداشته‌ایم كه همین طرح ملی ضیافت اندیشه‌ یكی از این موارد است و همچنین در معاونت فرهنگی نهادهایی مانند انتشارات، خبرگزاری‌های ایسنا و ایكنا فعال هستند كه هر سال این مراكز توانسته‌اند رتبه‌های اول و دوم را در بین مراكز جهاد دانشگاهی در سراسر كشور كسب كنند.

دکتر غیور مبرهن ادامه داد: در مجموعه جهاد دانشگاهی خراسان رضوی فرهنگسرای دانشجویی نداریم كه این طرح را هم به انجام خواهیم رساند.