Strict Standards: Declaration of fa_IRDate::calendar() should be compatible with JDate::calendar($format, $local = false, $translate = true) in /home/cheastjd/public_html/language/fa-IR/fa-IR.localise.php on line 0

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/cheastjd/public_html/plugins/system/jdownloads/jdownloads.php on line 34

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/cheastjd/public_html/plugins/system/jdownloads/jdownloads.php on line 249

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/cheastjd/public_html/plugins/system/jdownloads/jdownloads.php on line 257

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/cheastjd/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 652

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/cheastjd/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 654
هفتمین دوره اردوی فرهنگی - آموزشی "طریق جاوید

فهرست اصلی

هفتمین دوره اردوی فرهنگی - آموزشی "طریق جاوید

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، دکتر حمیدرضا طیبی امروز 18 مهرماه در آیین افتتاح هفتمین اردوی فرهنگی-آموزشی "طریق جاوید" که در محل سالن اجتماعات سازمان تبلیغات اسلامی خراسان رضوی برگزار شد، با بیان این مطلب اظهار کرد: با وجود سفارشات دینی مبنی بر اینکه باید در دورترین نقاط به علم دست یافت، اما در حال حاضر این اعتقاد که کشور باید به صورت دانش‌بنیان اداره شود، وجود ندارد.

وی تصریح کرد: در حال حاضر در زمینه توسعه اخلاق فرهنگی، اخلاق سیاسی و اخلاق اجتماعی در کشور دچار مشکل هستیم و در موضوع اخلاق سیاسی نخبگان سیاسی یکدیگر را قبول ندارند و این موضوع باعث شده است که دولت‌ها نتوانند به اهداف خود و در نهایت به اهداف تعیین شده در سند چشم‌انداز دست یابند؛ چرا که گردش سیاسی باعث شده تا کل برنامه‌های کشور نیز تغییر یابند.

دکتر طیبی با بیان اینکه در حوزه سیاست اگر نخواهیم مصالح ملی را در تعامل با نخبگان سیاسی حل کنیم، نمی‌توانیم مشکلات خود را در عمر چهار ساله و یا هشت ساله رفع کنیم، عنوان کرد: بر همین اساس مردم مشاهده می‌کنند راه‎برون رفت از مشکلات وجود ندارد به ناچار به جناحی دیگر روی آورده و به آن رای می‌دهند، همانند چیزی که در دولت‌های قبل با آن مواجه بودیم.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی بر دیده شدن منافع ملی و تعامل نخبگان سیاسی در کشور برای برون رفت از وضع موجود تاکید کرد و یادآور شد: با برنامه ریزی و وفاق ملی و با توجه به زیرساخت هایی که در کشور فراهم شده است خواهیم توانست تا در همین مدت کم تا سال 1404 به افق چشم‌انداز کشور دست یابیم.

وی ادامه داد: در توسعه فرهنگی نیازمند انسان‌هایی هستیم که کار و تلاش را یک اصل بدانند و این در حالی است که امروز بسیاری از افراد به باور اینکه تولید یک کار پر دردسر است روی به واردات می‌آورند تا آسان‌تر به ثروت دست یابند.

دکتر طیبی بر رعایت مصالح دیگران و همچنین رعایت قانون در کشور تاکید و بیان کرد: ما در زمینه اخلاق الگوهای زیادی داریم و یکی از الگوهای ما در دوران معاصر امام راحل است، به‌طوری که ایشان در بدترین شرایط جامعه منشور برادری را تبیین نمودند.

رییس جهاددانشگاهی در ادامه عنوان کرد: با وجود اقدامات صورت گرفته، وضع موجود تا وضع مطلوب که در سند چشم‌انداز تعریف شده است فاصله داریم. برای رسیدن به اهداف تعیین شده در سند چشم‌‌‌‌‌انداز و با وجود ساختارهای کشور باید اراده در همه آحاد نظام به‌وجود آید.

دکتر طیبی با اشاره به این که نباید مقصر وضع موجود را رژیم قبل و یا تحریم ها بدانیم، تصریح کرد: به اعتقاد مسوولان، تحریم ها تنها 20 درصد اثرگذارند و 80 درصد دیگر حاصل عدم برنامه ریزی مناسب در کشور است.

رییس جهاددانشگاهی عنوان کرد: توسعه فرهنگی به عنوان یک زیرساخت، توسعه آموزش و تربیت انسان‌ها  و توسعه علم و فناوری برای اداره دانش‌بنیان کشور نیاز امروز ماست و در این میان فناوری‌های حوزه علوم انسانی که از آن به عنوان "فناوری نرم" یاد می‌شود، بسیار حایز اهمیت است.

دکتر طیبی افزود: در زمینه توسعه آموزش، علی‌رغم ایراداتی که به نظام آموزشی وارد می‌شود، بسیار خوب کار کردیم به‌طوری که توانسته‌ایم محقق تربیت کنیم و محقق نیز فناوری تولید کند. همچنین تربیت انسان‌های "مهارت محور" در کشور از دیگر اقدامات انجام شده در توسعه آموزش است.

وی با بیان این که در توسعه علم و فناوری نیز به گونه‌ای مطلوب عمل کردیم، اظهار کرد: هدف از تاسیس جهاددانشگاهی در سال 59 این بود که اثبات کنیم کشور توان حرکت در مرز علم و فناوری را دارد.