Strict Standards: Declaration of fa_IRDate::calendar() should be compatible with JDate::calendar($format, $local = false, $translate = true) in /home/cheastjd/public_html/language/fa-IR/fa-IR.localise.php on line 0

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/cheastjd/public_html/plugins/system/jdownloads/jdownloads.php on line 34

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/cheastjd/public_html/plugins/system/jdownloads/jdownloads.php on line 249

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/cheastjd/public_html/plugins/system/jdownloads/jdownloads.php on line 257

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/cheastjd/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 652

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/cheastjd/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 654
متن مصاحبه: کسب مقام سوم توسط تیم مرکز آموزش علمی-کاربردی جهاددانشگاهی کاشمر در مسابقه دانشجویی نوزدهمین همایش سالیانه موسسه بتن آمریکاACI - شاخه ایران ، در بخش کارایی ملات

نمایش اوقات شرعی

ضمن تبریک این موضوع به تیم کاشمر و همچنین مرکز آموزش علمی کاربردی کاشمر در زیر خلاصه ای از مصاحبه با نمایندگان این تیم ارائه می گردد.

آقای قربانی لطفا توضیحاتی در خصوص موسسه بتن آمریکا –شاخه ایران بفرمایید .

این موسسه یک موسسه بین المللی می باشد که یک شعبه در ایران دارند و دارای سایت مرجع هم می باشند. به طور کل اکثر استانداردهای بتن ایران برگرفته از استانداردهای انگلیس و آمریکا می باشد .این موسسه با همکاری مرکز تحقیقات بتن یا " متب " ایران کار می کند. علاوه بر این یک موسسه در خود ایران داریم به نام موسسهICI که مختص خود ایران می باشد.بخش دانشجوییACI که یک نماینده در تهران دارند مسئول برگزاری مسابقات می باشد . هر ساله این مسابقات برگزار می شود و این نوزدهمین دوره مسابقات بود.

آقای اسدی عطار به عنوان سوال بعدی توضیحاتی در خصوص مسابقه و بخش های مختلف آن ارائه نمایید.

این مسابقه به صورت سالیانه و در سطح کشوری برگزار می شود و از اکثر نقاط ایران در آن شرکت می کنند.

امسال دارای 10 بخش بود که  شامل: کارایی ملاتMORTAR WORKABILITY ، کن استراکشن CANstruction، سازه محافظ تخم مرغE.P.D. ، توپ بولینگFRC ، کامپوزیت های FRP ، هنر بتنی ، نمونه مکعبی ، بتن متخلخل ، طراحی و ساخت سازه پل کاغدی و طرح و ایده استارت آپ بود .به دلیل برخی از مشکلات ما فقط توانستیم در 4 بخش شرکت کنیم که شامل پل کاغذی ، نمونه مکعبی ، بتن متخلخل و کارایی ملات بود  که در بخش کارایی ملات توانستیم مقام سوم را کسب کنیم.البته در این بخش دانشگاه یزد مقام اول را کسب کرد و دانشگاه تهران دوم شد.

آقای اسدی هدف تیم شما از شرکت در این مسابقه چه بود؟

به واقع هدف ما از شرکت در این مسابقه برد و باخت نبود، من این موضوع را قبل از شرکت در مسابقه هم به بقیه اعضای تیم گفته بودم.در واقع انگیزه ما آشنایی با انواع بتن،بتن های امروزی و موسساتی فعال در حوزه بتن بود . ما قبل از مسابقه با هم تصمیم گرفتیم که حتی اگر مقامی نیاوردیم سال بعد بهتر و منسجم تر و با انگیزه بیشتر در مسابقات شرکت کنیم .

خانم فنائی ، روند آماده سازی تیم  برای مسابقه چطور بود؟

ما در روند آماده سازی با مشکلات زیادی روبرو شدیم. مثل نداشتن آزمایشگاه و نداشتن قالب های مخصوص.به عنوان مثال  ما نمونه های متخلخلی که می خواستیم بسازیم ، چون قالب ساخت آنها را نداشتیم مجبور شدیم از لوله پولیکا استفاده کنیم و متاسفانه یک مقدار نمونه های ما کج شدند و متاسفانه نمونه های ما رد شدند و در مسابقه شرکت داده نشدند.همچنین چون امکانات تست نمونه ها نبود، نمونه ها را  بدون گرفتن تست های  شکست و فشار ، در مسابقه شرکت دادیم.

خانم فنائی با توجه به اینکه امسال در مسابقات تیم شما مقام آورد چه در خواستی از مسئولین شعبه کاشمر دارید؟

اول اینکه دانشجویان را حمایت کنند بعد هم اینکه دانشجویان را تشویق به شرکت در اینگونه مسابقات کنند. همچنین ابتدا به ساکن هم نگویند که دانشجویان معماری چرا باید در مسابقات رشته بتن شرکت کنند. خواه  نا خواه بچه های معماری با بتن سر و کار دارند . درست است که بچه های عمران بیشتر با موضو ع بتن سر و کار دارند اما بچه های معماری هم بالاخره با این موضوع سر و کار دارند و در درسهایی هم که می خوانند این موضوع هست .

موضوع بعدی این است که ما در خواست ساخت یک آزمایشگاه در مرکز کاشمر را داریم تا مجبور نشویم از آزمایشگاه سایر دانشگاها استفاده کنیم چون مشکلات بسیار زیادی در این راه وجود دارد .مثلا انجام هماهنگیها جهت استفاده از سایر آزمایشگاهها بسیار سخت است. با توجه به اینکه ما به روزهای تعطیل بر خورد کرده بودیم نمونه های ما در آزمایشگاه یک دانشگاه ماند و ما نتوانستیم از آنها جهت شرکت در مسابقه استفاده کنیم و ما مجبور شدیم که در کنار خیابان نمونه ها را الک کنیم و مراحل آماده سازی را انجام بدهیم و نمونه را آماده مسابقه کنیم.

خانم گوهری ، به عنوان یک دانشجو این مسابقات چه تاثیری بر شناخت شما از فضای مسابقات دانشجویی داشت ؟

آشنایی با محیط مسابقات بسیار خوب بود و انگیزه ای شد که این کار را ادامه بدهم و در مسابقات بعدی هم می خواهم شرکت کنم.

خانم گوهری چه پیشنهاداتی دارید تا دانشجویان در مسابقات بعدی بهتر و منسجم تر شرکت کنند؟

به نظر من باید به دانشجویان بیشتر بها بدهند و امکانات شرکت در مسابقه را برایشان فراهم کنند تا دانشجویان بتوانند پیشرفت نمایند.

با تشکر از کلیه دوستان تیم کاشمر که در این مصاحبه شرکت کردید موضوعی هست که بخواهید بیان بفرمایید؟

خانم فنائی :در آخر می خواهم از آقای دکتر باغبان تشکر کنم که در خواستهای ما را با گشاده روئی می شنوند و بعد از آقای مهندس اسدی که همیشه به عنوان یک حامی برای بچه های معماری بودند تشکر می کنم.اگر حمایت این دو نفر نبود شاید ما به  این مسابقات نمی آمدیم.

آقای قربانی:بچه های شهرستان پتانسیل خوبی دارند ، فقط به حمایت مسئولین و یکسری امکانات نیاز دارند.حداقل امکانات را می خواهیم، امکانات خاصی را نمی خواهیم. اگر این امکانات برایشان فراهم شود می توانند خودشان و شهرشان و موسسه محل تحصیلشان را اثبات نمایند .