Strict Standards: Declaration of fa_IRDate::calendar() should be compatible with JDate::calendar($format, $local = false, $translate = true) in /home/cheastjd/public_html/language/fa-IR/fa-IR.localise.php on line 0

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/cheastjd/public_html/plugins/system/jdownloads/jdownloads.php on line 34

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/cheastjd/public_html/plugins/system/jdownloads/jdownloads.php on line 249

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/cheastjd/public_html/plugins/system/jdownloads/jdownloads.php on line 257

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/cheastjd/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 652

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/cheastjd/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 654
برگزاری مراسم معارفه رییس سازمان تجاری سازی و فناوری اشتغال دانش آموختگان جهاددانشگاهی

نمایش اوقات شرعی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، مراسم تقدیر و معارفه رییس سابق و سرپرست جدید سازمان تجاری سازی و فناوری اشتغال دانش آموختگان این نهاد، 4 دی ماه با حضور دکتر حمیدرضا طیبی رییس جهاد، دکتر محمدرضا پورعابدی رییس سابق و دکتر محمدصادق بیجندی سرپرست جدید سازمان تجاری سازی و مدیران و مسوولان مربوطه برگزار شد.

در این مراسم دکتر سیدحمیدرضا طیبی با اشاره به این که الگوسازی تبدیل علم به ثروت براساس اخلاق و عدالت وظیفه ای است که ما سعی داریم در حوزه های مختلف جهاددانشگاهی انجام دهیم، گفت: اما حلقه آخر و تمام کننده درست این الگوسازی سازمان تجاری و اشتغال دانش آموختگان است.

وی در ادامه افزود: آن چه که از سازمان تجاری سازی انتظار داریم، بحث تجاری سازی فناوری های تولید شده در جهاددانشگاهی است.

دکتر طیبی اظهار کرد: یکی از توقعات جدی ما از معاونان جهاددانشگاهی افزایش بهره وری است. بحث ما کاهش نیرو نیست، بلکه توسعه فعالیت ها بدون افزایش نیرو است.

در ادامه محمدرضا پورعابدی رییس پیشین سازمان تجاری‌سازی و اشتغال دانش‌آموختگان جهاددانشگاهی با بیان اینکه در گذشته بحث علم بهتر است یا ثروت مطرح بود، اما امروز کسب ثروت از طریق علم مورد تاکید قرار دارد، اظهار کرد: پرداختن به مسایل کارآفرینی و تجاری‌سازی، فرآیند تبدیل علم به ثروت است که هدف‌گذاری در سازمان تعریف و اجرای این فرآیندها بود.

وی افزود: زمانی که وارد سازمان شدیم سازمان احتیاج به بازآفرینی و احیای مجدد داشت که این مساله باید در چند سال انجام می‌شد.

پورعابدی ادامه داد: در فاز اول بحث تغییر ساختارها برای ایفای ماموریت‌های سازمان مطرح شد که این موضوع در اساسنامه سازمان مورد توجه قرار گرفت. در فاز دوم موضوع هدف‌گذاری و پیدا کردن خلاهای موجود در جامعه و البته جایگاه سازمان در رفع این خلاءها مورد بررسی قرار گرفت چراکه علی‌رغم تشکیل سازمان در 12 سال پیش اما هنوز تفکرات نهادینه شده در سازمان برای همان دوره بود. از این رو برای ایجاد حرکت‌های جدید سیاست‌هایی را مدنظر قرار دادیم.

وی تصریح کرد: دو برنامه هدایت شغلی و ترویج الگوهای علم و فناوری از هفت ماموریت محول‌ شده به جهاد دانشگاهی در قالب نقشه جامع علمی کشور مربوط به سازمان تجاری‌سازی می‌شد که این دو برنامه برای ایجاد تغییر و تحول در سازمان تاثیر بسزایی گذاشت.

رییس پیشین سازمان تجاری‌سازی و اشتغال دانش‌آموختگان جهاد دانشگاهی با بیان اینکه با توجه به مسائل پیش‌آمده خلاهایی در علوم انسانی احساس می‌شد که به نظر می‌رسید که اگر ایده استفاده از علوم انسانی و اتصال فرهنگی به فناوری را پیش بگیریم تحولاتی ایجاد می‌شود، گفت: در این راستا یک پارک علم و فناوری در حوزه نرم و هویت‌ساز، یک مرکز رشد علوم قرآنی و یک مرکز رشد صنایع فرهنگی تاسیس شد که البته در بحث شرکت‌ها نیز موضوع جداسازی فناوری‌های به بلوغ رسیده از بدنه جهاد در قالب شرکت دانش‌بنیان را مورد توجه قرار دادیم.

وی با اشاره به ایجاد شبکه برای سرویس‌دهی به واحدها از دیگر اقدامات انجام شده بود در فاز سوم، گفت: انجام هدف‌گذاری‌ها در بحث نیرو و منابع انسانی فاز دیگری بود که مورد توجه قرار دادیم و در فاز بعدی سعی کردیم نتایج به دست آمده از اقدامات انجام شده را مورد بررسی قرار دهیم.

پورعابدی اظهار کرد: از طرفی در بحث مباحث تجاری‌سازی نیازمند منابع مالی بودیم که هفته گذشته مجوز راه‌اندازی صندوق پژوهش و فناوری با پنج میلیارد تومان سرمایه‌گذاری را در دو شعبه تهران و البرز از صندوق نوآوری و شکوفایی دریافت کردیم.

در ادامه دکتر بیجندی با اشاره ای به رزومه فعالیت خود، اظهار کرد: بنده 30 سال است که در خدمت جهاددانشگاهی هستم.

وی تصریح کرد: امیدوارم در سازمان تجاری سازی بتوانیم با پتانسیل موجود الگوسازی خوبی انجام دهیم و برای نظام مقدس جمهوری به عنوان یک نهاد طیبه انجام وظیفه کنیم.

در این مراسم از زحمات دکتر پورعابدی در طول مدت تصدی مسوولیت "معاونت و ریاست سازمان تجاری سازی و فناوری اشتغال دانش آموختگان" این نهاد تقدیر و تشکر و دکتر بیجندی به عنوان سرپرست جدید این سازمان معرفی شد.