Strict Standards: Declaration of fa_IRDate::calendar() should be compatible with JDate::calendar($format, $local = false, $translate = true) in /home/cheastjd/public_html/language/fa-IR/fa-IR.localise.php on line 0

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/cheastjd/public_html/plugins/system/jdownloads/jdownloads.php on line 34

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/cheastjd/public_html/plugins/system/jdownloads/jdownloads.php on line 249

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/cheastjd/public_html/plugins/system/jdownloads/jdownloads.php on line 257

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/cheastjd/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 652

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/cheastjd/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 654
رییس جهاددانشگاهی از مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی لنگرود بازدید کرد

نمایش اوقات شرعی

رییس جهاددانشگاهی از مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی لنگرود بازدید کرد

طی بازدید دکتر طیبی، رییس جهاددانشگاهی از مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی لنگرود در خصوص انتقال مالکیت و بازسازی این مرکز تصمیماتی اخذ شد.

دکتر طیبی، رییس سازمان جهاددانشگاهی عصر امروز در حاشیه بازدید از ساختمان علمی کاربردی جهاددانشگاهی لنگرود در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه گیلان، اظهار کرد: طی جلساتی که با مهندس لاهوتی، نماینده مردم لنگرود در مجلس شورای اسلامی در خصوص مالکیت مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی لنگرود داشتیم مقرر شد تا طی یک بازدید میدانی در خصوص مالکیت این مرکز تصمیمات نهایی اخذ شود.

وی افزود:تصمیم بر این شد ضمن توسعه رشته های تحصیلی این مرکز، کار انتقال و مالکیت آن از آموزش و پرورش به مجموعه جهاددانشگاهی صورت پذیرد.

دکتر طیبی گفت:پس از انتقال مالکیت مراحل انجام بازسازی ساختمان آغاز می شود تا انشاالله مرکز آموزشی آبرومندی برای دانشجویان و اساتید ایجاد شود، بخشی از هزینه هم توسط نماینده محترم لنگرود و بخش دیگر هم توسط مجموعه جهاد دانشگاهی تقبل می شود.

رییس جهاددانشگاهی کشور بیان کرد:صبح فردا هم بازدیدی از پیشرفت مجتمع بزرگ آموزشی و پژوهشی جهاددانشگاهی در رشت خواهیم داشت تا اقدامات لازم جهت افتتاح این پروژه تا مهرماه انجام گیرد.

در ادامه مهرداد لاهوتی، نماینده مردم لنگرود در مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد:در تلاشیم تا از وجود جهاددانشگاهی با توجه به امکاناتی که در زمینه های علمی و پژوهشی دارد، در شهرستان لنگرود بهره مند شویم.

وی افزود: مرکز آموزشی علمی کاربردی جهاددانشگاهی در لنگرود مشکل مالکیت فضا داشت که تصمیم بر این شد با خرید ساختمان فعلی و بازسازی آن زمینه رفاه دانشجویان را فراهم کنیم. علاوه بر این زمینی در مساحت 5 هکتار نیز در اختیار جهاد دانشگاهی گیلان قرار می گیرد.

نماینده مردم لنگرود بیان کرد: در جهت توسعه زیرساختهای پژوهشی جهاددانشگاهی در لنگرود زمین یک هکتاری در منطقه چاف هم در اختیار این نهاد قرار می گیرد.

به گزارش ایسنا،در این دیدار رییس جهاددانشگاهی استان گیلان،معاونین ومدیران این نهاد و مدیران شهرستان لنگرود دکتر طیبی را همراهی می کردند.