Strict Standards: Declaration of fa_IRDate::calendar() should be compatible with JDate::calendar($format, $local = false, $translate = true) in /home/cheastjd/public_html/language/fa-IR/fa-IR.localise.php on line 0

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/cheastjd/public_html/plugins/system/jdownloads/jdownloads.php on line 34

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/cheastjd/public_html/plugins/system/jdownloads/jdownloads.php on line 249

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/cheastjd/public_html/plugins/system/jdownloads/jdownloads.php on line 257

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/cheastjd/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 652

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/cheastjd/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 654
برگزاری شانزدهمین گردهمایی رؤسا و سرپرستان مراکز آموزش عالی علمی کاربردی

نمایش اوقات شرعی

برگزاری شانزدهمین گردهمایی رؤسا و سرپرستان مراکز آموزش عالی علمی کاربردی

به گزارش روابط عمومی موسسه شانزدهمین گردهمایی رؤسا و سرپرستان مراکز آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی مورخ 18 اردیبهشت 95 در محل موسسه با حضور رئیس محترم دانشگاه جامع جناب آقای دکتر اخباری، معاونت محترم آموزشی جهاددانشگاهی جناب آقای دکتر قرنفلی و رؤسا و سرپرستان مراکز وابسته برگزار گردید.

ابتدا پس از تلاوت آیاتی چند از کلام ا... مجید ریاست موسسه جناب آقای دکتر مجدالدین پس از خیر مقدم به مدعوین حاضر در گردهمایی،گزارشی از عملکرد موسسه در سال 94 ارائه داد. ایشان با توجه به جذب دانشجو در سال 94 با نرخ 67 درصد که 11500 نفر برای مهر و  بیش از 8500 نفر برای بهمن 94 به ترتیب 10 درصد جذب دانشجویان دانشگاه جامع در مراکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی جذب شه اند.

در ادامه وی از روند تخصیص و بازگشت وجوه ثبت نامی دانشجویان توضیحاتی ارائه نمود که می بایست کلیه مراکز از حساب متمرکز نزد بانک ملت بهمراه شناسه پرداخت استفاده نمایند تا بتوان در ارائه خدمات و بازگشت وجوه ثبت نامی سهم هر مرکز در کوتاه ترین زمان ممکن صورت گیرد.

دکتر مجدالدین در ادامه گزارش عملکرد موسسه به بیان آمار و فضاهای کالبدی آموزشی کلیه مراکز پرداخت که نسبت به سال قبل بیش از 5000 متر افزایش داشته است و این افزایش فضای ملکی به کمک پرداخت به موقع وام از سوی موسسه صورت گرفته است، از فضا های به بهره برداری رسیده در سال 94 به ساختمان های جدید تبریز (حدود 4500 متر) و خرم آباد (در حدود 1050 متر) یاد شد که در مدت زمان کوتاه 9 ماهه توانست کار ساخت و ساز و بهره برداری از این فضای آموزشی را انجام دهد و جای تقدی و تشکر دارد.

ایشان یاد آور شد که امید است در سال 95 مراکز دیگر ما، مانند شهرکرد، سنندج و تهران 4 نیز فضاهای در حال ساخت خود را با سرعت و جدیت بیشتری پیگیری نمایند تا بتوان تا مهرماه 95 فضا های گرگان، همدان و بابل حداکثر تا بهمن ماه 95 به بهره برداری برسند.

در پایان چگونگی درخواست دوره ها برای ارسال 95 مورد بحث و بررسی قرار گرفت.