Strict Standards: Declaration of fa_IRDate::calendar() should be compatible with JDate::calendar($format, $local = false, $translate = true) in /home/cheastjd/public_html/language/fa-IR/fa-IR.localise.php on line 0

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/cheastjd/public_html/plugins/system/jdownloads/jdownloads.php on line 34

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/cheastjd/public_html/plugins/system/jdownloads/jdownloads.php on line 249

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/cheastjd/public_html/plugins/system/jdownloads/jdownloads.php on line 257

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/cheastjd/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 652

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/cheastjd/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 654
راه‌اندازی 50 رشته کارشناسی ارشد در دانشگاه جامع علمی‌کاربردی تا مهر 92

فهرست اصلی

راه‌اندازی 50 رشته کارشناسی ارشد در دانشگاه جامع علمی‌کاربردی تا مهر 92

معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت:

برای دوره کارشناسی ارشد سال 1392 این دانشگاه ، 50 رشته تدوین شده است که این رشته‌ها به صورت حرفه‌ای و مهارتی است و با دوره‌های نظری سایر دانشگاه‌ها کاملا متفاوت است.

دکتر رجبعلی برزویی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی ، دکتر رجبعلی برزویی در حاشیه بازدید از مراکز آموزش علمی کاربردی استان اصفهان در جمع خبرنگاران ، با اعلام این خبر افزود : آزمون کارشناسی ارشد این دوره‌ها در اسفندماه برگزار می‌شود و دانشجویان برای مهر 1392 پذیرفته می‌شوند.

وی تصریح کرد : ماموریت اصلی دانشگاه جامع علمی کاربردی تربیت افراد ماهر برای تصدی مشاغل مختلف است . دکتر برزویی از تدوین طرحی جدید با محوریت آموزش های مهارتی خبر داد و افزود: این طرح از مهر ماه سال جاری آغاز شد و 40 درصد این رویکرد با محوریت دانش پایه و نظری و 60 درصد آن با محوریت آموزش های مهارتی شکل گرفته است.

معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی با بیان اینکه در جهت افزایش مهارت دانشجویان ، رشته‌ها کاملا تخصصی شده است ، عنوان‌کرد: به عنوان مثال حسابداری مالیاتی و حسابرسی از جمله رشته‌های فرعی حسابداری است و دانشجو به صورت ملموس در جریان فعالیت‌های مرتبط با رشته خود قرار می‌گیرد.

دکتر برزویی از رویکرد پایین به بالا در دوره‌های کارشناسی ارشد دانشگاه جامع علمی کاربردی خبر داد و گفت: دانشگاه‌ها با محوریت آموزش نظری پس از اتمام درس دانشجو ، موضوع تحقیق و پایان‌نامه را از وی خواسته و پس از تایید واحد آموزشی دانشگاه ، سیر پژوهشی دانشجو آغاز می‌شود و این رویکردی بالا به پایین است.

وی افزود: در رویکرد پایین به بالا ، دانشگاه جامع علمی کاربردی، صنعت آن رشته یا بنگاه اقتصادی مرتبط ، موضوع و مشکلی را طرح می‌کند و تعدادی دانشجو را برای انجام پژوهشی که نتیجه آن رفع یک مشکل مرتبط با صنعت است، مشخص می‌کند.

معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی با اشاره به مشخص کردن تعداد تربیت شوندگان در یک رشته توسط دانشگاه مرتبط ، اظهار داشت: دانشگاه با رویکرد حل یک مشکل، تعداد فارغ التحصیلان را مشخص می‌کند و در این طرح موضوع تا حل آن پیگیری می‌شود.

دکتر برزویی با بیان اینکه در جلسه دفاع از پروژه دانشجویان ، مسؤولان صنعت مرتبط ، استاد راهنما و استاد راهنمای عملی محیط کار حضور دارند ، عنوان کرد: با انجام صحیح این طرح، مشکلات شاخه‌های مختلف صنعت و کشاورزی توسط دانشجویان و با روش تحقیقات علمی و عملی رفع خواهد شد.

افتتاح مركز آموزش علمي كاربردي شركت فولاد ماهان سپاهان

در ادامه سفر معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی به استان اصفهان ، مركز آموزش علمي كاربردي فولاد ماهان سپاهان توسط دکتر برزویی افتتاح شد. این مرکز یکی از مراکز جدید علمی کاربردی است که در جوار کارخانه فولاد ماهان سپاهان تاسیس شده است و رشته های کاملا تخصصی و مهارتی مرتبط با کارخانه در آن ایجاد شده است.

منبع: وب سایت دانشگاه جامع علمی کاربردی