در آئین سی و هفتمین سالروز تاسیس جهاددانشگاهی از سوی دكتر عبدالرضا مجدالدنین رئیس موسسه آموزش عالی علمی كاربردی جهاددانشگاهی :

انتخاب مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک به عنوان مرکز نمونه کشوری

مرکزعلمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک به عنوان مرکز نمونه کشور در بین ۴۰ مرکز موسسه علمی کاربردی جهاددانشگاهی انتخاب شد.

در آئین سی و هفتمین سالروز تاسیس جهاددانشگاهی از سوی دکتر عبدالرضا مجدالدنین رئیس موسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی، مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک در بین ۴۰ مرکز موسسه علمی کاربردی جهاددانشگاهی به عنوان مرکز نمونه کشور انتخاب و مورد تقدیر قرار گرفت.

در این تقدیرنامه آمده است:

با استعانت از الطاف بیکران قادر متعال و در سایه توجهات حضرت ولی عصر(عج) اینک نظام آموزش عالی علمی کاربردی در تمامی زمینه ها به عرصه ای برای علم و عمل و محوری برای خودکفایی در راستای تربیت نیروی متخصص و ماهر تبدیل شده است.

حال در هجدهمین گردهمایی روسا و سرپرستان موسسه آموش عال علمی کاربردی جهاددانشگاهی، این لوح سپاس به مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک به عنوان نمونه سال ۱۳۹۵ تقدیم می شود.
صمیمانه ترین درودها را به تمامی تلاشگرانی که در این عرصه با خودباوری، شجاعت و ایثار توانسته اند نقشی ارزشمند در توسعه کشور ایفا نموده و بستر لازم را برای اشتغال جوانان این مرزو بوم فراهم سازند نثار می داریم.
رجاء واثق دارد در ادامه راهتان همواره با موفقیت و سلامتی در راه بالندگی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران ثابت قدم خواهید بود.