Strict Standards: Declaration of fa_IRDate::calendar() should be compatible with JDate::calendar($format, $local = false, $translate = true) in /home/cheastjd/public_html/language/fa-IR/fa-IR.localise.php on line 0

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/cheastjd/public_html/plugins/system/jdownloads/jdownloads.php on line 34

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/cheastjd/public_html/plugins/system/jdownloads/jdownloads.php on line 249

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/cheastjd/public_html/plugins/system/jdownloads/jdownloads.php on line 257

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/cheastjd/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 652

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/cheastjd/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 654
سومین جشنواره روز گرافیك

فهرست اصلی

سومین جشنواره روز گرافیك

سومين جشنواره روز گرافيكجشنواره طراحان گرافیك دانشجویان مركز آموزش علمی – كاربردی جهاد دانشگاهی كرج همراه با اساتید نمونه كشور برای پاسداشت روز جهانی گرافیك دهم و یازدهم اردیبهشت  ماه برگزار می گردد.

این جشنواره به مناسبت هفته گرافیك در تاریخ دهم و یازدهم  اردیبهشت روز چهار شنبه ( از ساعت 9 الی 18) در مركز آموزش علمی –كاربردی جهاد دانشگاهی كرج و پنج شنبه( از ساعت 9 الی 14 )در سالن اجتماعات اداره كل فرهنگ و ارشاد و اسلامی استان البرز برگزار می گردد.

با هدف ارتقاء سطح كمی كیفی تبلیغات و گرافیك در زمینه های طراحی پوستر ونشانه ،طراحی بسته بندی،گرافیك محیطی و طراحی شخصیت و زیر شاخه های دیگر از زمینه های گرافیك و تصویر سازی برگزار می گردد.

آقای آبین رییس مركز آموزش علمی-كاربردی جهاد دانشگاهی كرج بیان نمودند:

این مراسم دارای برنامه های متعددی است،سمینار استراتژی فروش و اصول مبانی تبلیغات توسط آقای دكتر ستوده از استادان برجسته كشوری ، سمینار خلاقیت ،سازماندهی تصویر و نمایش فیلم و ساختار graphic  motion،mat painti    و بررسی آن در فضای سه بعدی از فعالیت مهم این برنامه است كه باعث افزایش سطح آگاهی دانشجویان و آشنایی با علوم و تكنیك های جدید ،عملكردهایی كه در محیط كار آشنا نشدن در این سمینار به راحتی می توانند لمس كنند و از اساتیدصاحب فن دعوت گردیده  كه فرایند بازار كار برای یك سری تیزر سفارش داده شده چه مسیری باید طی بشود و به بهانه روز گرافیك دورهم جمع شویم و تبادل اطلاعات علمی و  فرهنگی دانشجویان را بالا ببریم.

و ایشان خبر داد روز چهار شنبه یازدهم اردیبهشت ماه در تمامی طبقات مركز دانشجویان گرافیك مشغول به انجام فعالیت ها هنری خود هستند در حدود 25ورك شاپ های مختلف از جمله:طراحی و ساخت عروسك ،خلاقیت با عكاسی در حیطه گرافیك،عكاسی با ماسك هنری،تصویر سازی با آب رنگ،مجسمه سازی تندیس گلی ،توسط دانشجویان مركز انجام خواهد شد.
در نهایت آبین خاطر نشان كرد :اجرای این برنامه ها در ایجاد ایده پردازی خلاقیت و نوآوری دانشجویان موثر است .

علاقه مندان جهت كسب اطلاعات بیشتر می توانند با شماره  32536469داخلی 122 تماس بگیرند.