Strict Standards: Declaration of fa_IRDate::calendar() should be compatible with JDate::calendar($format, $local = false, $translate = true) in /home/cheastjd/public_html/language/fa-IR/fa-IR.localise.php on line 0

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/cheastjd/public_html/plugins/system/jdownloads/jdownloads.php on line 34

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/cheastjd/public_html/plugins/system/jdownloads/jdownloads.php on line 249

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/cheastjd/public_html/plugins/system/jdownloads/jdownloads.php on line 257

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/cheastjd/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 652

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/cheastjd/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 654
شعبه کاشمر: هرکاری بدون پژوهش بخواهد انجام شود با شکست مواجه خواهد شد

فهرست اصلی

شعبه کاشمر: هرکاری بدون پژوهش بخواهد انجام شود با شکست مواجه خواهد شد

فرماندار کاشمر:

کارهای پژوهشی و تحقیقاتی صورت گرفته توسط موسسه جهاد دانشگاهی کاشمر را قابل تقدیر دانست

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) - منطقه خراسان، مهدی محمودی فرماندار کاشمرصبح امروز بیست و هفتم اذرماه درمراسم افتتاح نمایشگاه دستاوردهای علمی پژوهشی جهاد دانشگاهی ضمن گرامیداشت هفته پژوهش با بیان این که فکر نمی کردم جهاد دانشگاهی کاشمر اینقدر ریز بینانه و موشکافانه در بحث تحقیقات وارد شده باشد و این گونه گسترده در بحث آفات، نوع کرم درختان و شناسایی گونه های مختلف وارد شده باشد تصریح کرد: به حق دیدن این تحقیقات و پژوهش ها جای خوشحالی و تبریک به مسئولین جهاد دانشگاهی دارد.

وی با اشاره به این که تا کنون در بحث گیاهان دارویی و کشاورزی کارهای تحقیقاتی بسیار خوبی توسط این موسسه صورت گرفته بیان کرد: جهت پیشرفت بیشتر قطعا پژوهشگران و محققین این موسسه نیاز به حمایتی بیش از این دارند.
وی گفت: اگر چه تحقیقات بسیار خوبی صورت گرفته اما هنوز فراگیر نشده و اقدامات همه جانبه ای برای ارائه آموزش های صورت گرفته به کشاورزان صورت نگرفته است.

فروزان با اعلام این که نیاز است به قید فوریت جهاد کشاورزی کاشمر وارد عمل شده و از این تحقیقات صورت گرفته جهت توسعه بخش کشاورزی نهایت استفاده را ببرد تصریح کرد: جهت رها یافتن کشاورزان از آفت هایی که در محصولات است بایستی از این تحقیقات استفاده لازم را برد.

وی با تاکید براین که بنده به عنوان مقام اجرایی هرکاری از دستم در جهت تسریع کارهای پژوهشی و کمک به زیرساخت های پژوهشی بر بیاید کوتاهی نخواهم کرد بیان کرد: قطعا برای توسعه کاشمر نیازمند کارهای پژوهشی بیشتری هستیم.
وی زیر بنای توسعه هر شهرستان را انجام کارهای تحقیقاتی و پژوهشی دانست و افزود: هرکاری که بدون تحقیق و پژوهش بخواهد انجام شود قطعأ با شکست مواجه خواهد شد.

فرماندار کاشمر با اشاره به این که اگر در مسائل کشاورزی از تحقیقات و پژوهش استفاده شود در تمامی محصولات صاحب رتبه و مقام خواهیم شد بخش کشاورزی و زیر ساخت های گردشگری را از جمله قسمت هایی دانست که در جهت پیشبردشان نیازمند انجام کارهای پزوهشی هستیم.

وی افزود: دست هر کسی که بتواند در بخش کشاورزی و زیرساخت های گردشگری با اولویت زیارت ما را یاری کند به گرمی خواهیم فشرد.

وی از روسای ادارت خواست از این مکان بازدید کرده و در جهت پیشبرد اهداف خود از تحقیات انجام شده در این مرکز نهایت استفاده را ببرند.

وی در پایان اظهارکرد: برخود لازم می دانم از تلاش های همه اساتید این مرکز و دانشجویانی که با انگیزه به تحقیقات علمی بسیار خوبی دست یافتند و توانستند مقلات بسیار خوبی را تهیه و در مجامع بین اللملل ارائه دهند تقدیر و تشکر کنم.

در این مراسم همچنین مهندس علی کاوه رئیس موسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاد دانشگاهی کاشمرضمن گرامیداشت هفته پژوهش گفت: بیسار خوشحالیم که همزمان با این هفته شاهد برگزاری نمایشگاهی از آخرین دستاوردهای علمی، پژوهشی اساتید و دانشجویان این مرکز دانشگاهی هستیم.

وی با اشاره به این که همزمان با این نمایشگاه، نمایشگاهی دیگری از توانمندی های جهاد دانشگاهی سراسر کشور در تهران برگزار شده که این موسسه هم در آن شرکت کرده پیوند جهاد و دانشگاه در عرصه های آموزشی، پژوهشی، فرهنگ و خدمات تخصصی را به فال نیک گرفت و ادامه داد:  این دو نهاد بایستی به سمت سوی روند که هدفشان حل مشکلات و خدمت به مردم باشد.

کاوه دانشگاه نسل سوم را دانشگاهی دانست که کارآفرینی مبتنی بر علم و ارزش افزوده را هدف قرار داده که فعالیت های نهاد مقدس جهاد دانشگاهی از آن جمله است.

وی همچنین افتتاح نمایشگاه دستاوردهای علمی پژوهشی ، آزمایشگاه تحقیقاتی و پژوهشی و برگزاری همایش علمی را از جمله برنامه های هفته پژوهش دانست که توسط این موسسه انجام خواهد شد.

وی در پایان با اشاره به سخن مقام معظم رهبری که فرمودند جهاد دانشگاهی یک نهاد نیست بلکه یک فرهنگ است افزود: ایشان خواستار گسترش این فرهنگ هستند که وظیفه ماست در جهت تحقق فرمایش ایشان تمام تلاش خود را به کاربریم.